Slutprojekt

Hej på er 😀

Idag är ännu en dag som man inte har så mycket att göra.

Jag fick syn på min bok/häfte, som jag gjorde under mitt sista år på skolan.

När jag öppnade första sidan så tänkte jag att det hade varit roligt om fler fick chansen att får se och läsa, det som jag gjorde som sista års projekt.

Det kommer att komma bilder här nedanför, på boken/häftet 😉

Hoppas att ni uppskattade detta inlägg lika mycket som jag 🙂

Jag är jätte stolt över mig själv, för att jag gjorde något som jag verkligen älskar att göra. Jag kämpade jätte mycket texterna, nästan lite för mycket. För om jag inte blev nöjd med texten och jag redan hade suddat flera gånger, så kunde jag riva sönder pappret i småbitar. Vissa texter är också lite mer känslosammare än dem andra, det var lite jobbigt att skriva dem för att det blev många känslor, men samtidigt så var det bra för mig att skriva ner dem.

Ni får jätte gärna skriva en kommentar om vad ni tyckte 🙂

Har en fortsatt bra kväll på er alla 🙂

Kram & Hej 😀 ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s