Fifth day in October

Hejsan på er 🙂

Har ni haft en bra dag idag?

Det vet jag att jag har haft 😉

Idag så började min dag med att jag vaknade klockan 09:00. Jag gick upp ifrån sängen och gick in i badrummet, när jag var klar där så var det dags att har lite frukost. Och det bästa stället där frukosten finns är ju i köket, så det var bara att traska ut till köket hehe 😉 😛

Sen så var klockan redan så mycket att det var dags att åka, för att jag skulle till vuxen psykiatrin. För att träffa sköterskan och läkaren.

Jag hade en sån tur att jag hann med att ta denna bild, för bara någon mini sekund så kom det en person. Hade jag väntat bara en minimal liten stund, så hade den personen varit med på bilden. Men jag hade inte lagt ut den bilden då, utan jag hade tagit bort den och tagit en annan bild 😉

Men nu tycker jag att vi går vidare till det jag egentligen skulle berätta om. Så man kan nog nästan säga att stycket ovanför detta är ett liten bonus 😉

När jag kom in och gick mot väntrummet så fick jag se att klockan bara var 12:15, jag skulle vara där klockan 13:00. Så jag hade sett fel på klockan och åkte in lite tidigare, men nu ska jag inte klaga. Det var bara tre kvart jag fick sitta och vänta, men jag tyckte att jag kunde underhålla mig ganska bra faktiskt 🙂

Fiskar är underhållande om jag får säga det själv. Det är nog några som håller med mig, men det finns ändå några som tycker att dem verkligen inte är underhållande.

Men för mig så har dem alltid varit underhållande. Till och med när jag var så lite att jag var på dagis. Som man tydligen inte får säga längre, för att tydligen så heter det förskola. Men jag kommer att fortsätta att säga dagis, det finns ingen som kan får mig att ändra på det. Men nu om jag ska komma till saken nu, när jag var och var på dagiset och när min mamma skulle hämta mig. Så var det ganska lätt att hitta mig, jag stod framför akvariet och sa att jag kollade på TV 😉 haha 😛

Men som sagt så hade jag något att göra när jag satt och väntade 😉

Kan/vet ni vilka emojis det ska vara?

När jag var klar där, så tog jag bussen ut till amiralen för att jag skulle hämta ut min medicin. Sen så gick jag in till Cubus för att se om dem hade en höstjacka. Men det gjorde jag inte.

Men det gjorde inte mig så mycket, för jag gick bara bort till Kappahl.

Och där så hittade jag en jacka 😉

Den kanske inte är så mycket i min ”stil”, men det fanns verkligen ingen annan. Utan det fanns mest bara vinterjackor som går nedanför rumpan. Så behövde jag ändå en ny jacka, för den jag har nu är så varm det räcker typ att jag bara har den på mig i fem minuter, så är jag varm. Jag kan inte förstå att jag kunde har den på mig hela hösten och vintern utan att bli varm. Medans nu så blir jag så varm att jag blir alldeles blöt i nacken, och jag orkar inte med om jag ska vara ärlig. För det är inte direkt roligt om man ska iväg, så är man varm och blöt i nacken…!

Under hela tiden jag var ute så lyssnade jag på musik. Förstås inte när jag var och pratade med sköterskan och läkaren 😉

Sen annars när jag kom hem igen så har jag bara tagit det lugnt och kollat på pretty little liars 🙂

När klockan slog 21:00 så var det självklart att man skulle titta på Wahlgrens värld 😀

Nu så ligger man i sängen och såklart så ska jag titta på pretty little liars 😀

Man kan tror att jag är helt besatt av den serien, men det är jag inte.

Här så kommer det rätta svaret 😉

Om det var någon som kunde/viste detta, kommentera det då 😉 vem som helst kommentera mina inlägg, det hade bara varit roligt 🙂

Men godnatt på er alla, och hoppas att ni drömmer allt annat än läskiga, obehagliga och skrämmande mardrömmar 😉

Kram & Hej 😀 ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s