En runda på staun

Hej på er 🙂

Idag så vaknade jag klockan 8 då mitt alarm, bara för att jag skulle in till banken.

Jag skulle ta bussen som gick kvart över 9, men istället så körde min pappa mig in. Bara för att det regnade ganska ”mycket” 😉

När jag kom in till stan så gick in på cityhallen för att köpa shampoo.

Sen så gick jag till café 1344 och köpte en icetea med citron, så jag satt där och väntade tills banken skulle öppnar. Men jag måste säga att det är tur att mobilerna finns, så jag satt och spelade lite på mobilen.

När klockan blev 09:55 så åkte jag upp mot banken, där stod det redan 5-7 personer och väntade på att dörrarna skulle öppnas.

Så fort klockan blev 10 och dörrarna öppnades, så var det inte länge jag behövde vänta. Tills jag skulle får hjälp. Jag skulle fixa ett sparkonto, som jag ska har till att spara till pensionen. Aldrig för tidigt att börja spara 😉 och så ordnade jag så att det skulle sätta in pengar varje månad till mina fonder.

Så fort jag var klar på banken så gick jag och kollade lite i affärer. Innan jag skulle ta bussen hem.

Jag gick in på Panduro och tittade lite, sen så gick jag vidare till TGR. Där så hittade jag ett skrivblock som var markerad med ett streck i mitten, då slipper man göra det själv om det skulle bli så att man vill dela upp sidorna.

Sen där efter så gick jag ner till bussen för att åka hem, och jag behövde inte vänta så länge heller.

På bussen så var jag helt ensam, tills vi kom till bergåsa station där det kom på 2 personer och några fler vid andra stationer 😉 hehe 😉

När jag var framme och hoppade vid min hållplats, så var jag bara tvungen att ta denna bilden 🙂

Sen var jag bara tvungen att vända mig om och ta en bild, på denna sidan av vägen också 😉 och om man kolla noga så ser det nästan ut som om det ska bli ett redigt oväder närsomhelst 😉

Men ni får har en redigt bra fortsatt dag 🙂

Kram & Hej 😀 ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s