Luciadagen

Hejsan Hejsan 😀

Jag ber så mycket om ursäkt, för att det var ett tag sen jag la upp något. Jag ska verkligen försöka att bättra mig, men jag lovar inget. Det ända som jag kan lova är att jag verkligen ska försöka att bättra mig. 🙂

Idag så började min dag med att man vaknade Kl.7 då det var Lucia på TV:n.

Men jag tror nog att jag bara orkade kolla i ungefär 10-15 minuter. Sen så vände jag mig om i sängen, så att jag bara hörde TV:n. Men utan jag märkte det så hade jag somnat.

Ungefär vid kl.8 så åt vi (alltså jag och mina föräldrar) lite frukost. Där efter så hittade jag min säng igen och på mig ner och vilade lite, innan jag skulle ner till Ica. För att handla det sista jag behövde innan jag kunde baka lussekatter och saffransbullar 😀

Sen så fixade jag klart lite på rummet. Men ändå så känner jag mig att jag inte är så jätte klar. Men jaja 😉

Bakom ❤ är lite julklappar till mina gulliga underbaraste vänner 😀

Men nu ikväll så ska jag bara ta det lungt och jobba lite med julklappar 😉 har en fortsatt bra kväll 🙂

Kram & Hej 😀 ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s