24 timmars kryssning

Heeej 😃

Detta inlägg kanske kommer några dagar senare än vad jag planerat. Men som man brukar säga, bättre sent än aldrig 😉

Tisdagen 30/10

Idag var det en mycket lugn dag. Eller iallafall på förmiddagen då jag passade på att vila och bara ta det lugnt, för att på kvällen skulle jag åka Polenfärjan med morsan. När klockan var runt 14:00 började jag att packa lite smått det som jag skulle ha med mig. Ibland går det ganska fort mig att packa, men idag var det en sån dag som jag bara ville läsa.

Senare under em./kvällen när kom ut till färjeterminalen var det ovanligt lugnt. Men helt underbart skönt att få vara där när inte så många personer är där, då det blir så varmt och kvavt.

Sen vid halv 8 kom färjan in och då var det bara att vänta tills alla fordon och passagerare kört/gått av.

När klockan hade blivit 8 började jag att bli rastlös av att sitta ner, så jag reste mig upp och gick runt i cirklar. Tills det kom en vakt och sa att det var väskkontroll och vi var tvungna att hänga med, såklart eftersom att det var väskkontroll. Det var första gången som det varit kontroll innan man fick gå ombord. Men jag klagar inte, det är bra att dem gör det.

Helt plötsligt gick tiden fortare och klockan hade blivit halv 9 då öppnade de dörrarna, jag och morsan var dem som var först av alla som gick ombord på färjan.

Efter att vi hade varit i hytten och lämnat in väskan, gick vi direkt upp till spaavdelningen och bokade helkropps/ansiktesmassage.

Bara en vanlig smoothie

Onsdagen 31/10

Massage: 1 timme & 10 minuter.

Tredje gången som man fått massage och jag kan bara säga, att jag älskar massage. 😉

Kvart i 8 var man hemma igen 🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s